0

Monitoimitalo pullisteli väkeä Korialla

Tienvarret pullistelivat autoja, kun alettiin lähestyä lauantaina aamupäivällä Korian monitoimitaloa. Viimeinenkin autopaikka monitoimitalon lähellä oli kello 11 aikaan varattu, kun lapsiperheet tulivat ympäri Kouvolaa Paskis ryn ja yhteistyökumppanien järjestämään tapahtumaan.

Ilmainen tapahtuma, paljon ohjelmaa ja ilmaista tarjoilua sekä kaunis, suotuisa keli listattiin heti parkkipaikalla suuren suosion saaneen tapahtuman valttikorteiksi.

Ja ohjelmaa riitti. Sisätiloissa oli useita tapahtumapisteitä. Pomppulinnoissa hypittiin hiki päässä. Oli ilmapalloja, hiustenlaittoa, kasvomaalausta sekä herkuttelua hattaralla ja popcornilla. Lastenyhtye Vokkimyyrät esiintyi ja taikurin kanssa tehtiin taikatemppuja. Ulkona oli makkaranpaistoa, kelkkailua, Elimäen VPK:n toimintapiste ja tietysti poniratsastusta.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...