0

Elimäen abit juhlivat Disney-tunnelmissa – Menossa mukana lukuisia tuttuja Disney-hahmoja Nalle Puhista Punahilkkaan

Elimäen lukion abiturientit juhlistivat penkkaripäivää Walt Disneyn satuhahmoiksi pukeutuneina. Aamupäivää abit viettivät perinteisesti esittämällä ohjelmaa lukiotovereilleen ja tietysti myös opettajilleen.

Paikalle oli uskaltautunut jopa muutamien abien vanhemmat.

Vanhojenpäivän ohjelmaan Elimäellä kuuluu muun muassa nuorempien sisarusten pukeminen lavalla sekä opettajille järjestetty tietovisa. Siinä opettajat joutuvat veikkaamaan, kuka abeista on minkäkin urotyön lukioaikana tehnyt.

Tänä vuonna opettajat yllättivät abit järjestämällä heille vastaavanlaisen kisan. Abit joutuivat arvailemaan, kenelle opettajalle mikäkin penkkarimuisto kuului. Heille muun muassa paljastui, kuka opettajista kannettiin omista penkkareistaan pois paareilla, kuka vietti penkkareidensa jatkoja linnassa tai kenelle opettajista lopetettiin tarjoilu penkkari-iltana jo ennen iltakymmentä.

Lisää aiheesta ensi viikon torstain 21.2. laajemman jaon lehdessä.

Viikon kysymys

Säilötkö syksyn satoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä