0

Messualueen miehistösaunan kauppa peruttiin kosteusongelmien takia – Kohde tulee uudelleen myyntiin

Asuntomessualueella sijaitsevaan miehistösaunan peruskorjauksen yhteydessä on löydetty kosteushaitta, jonka seurauksena kaupunki ja saunan ostanut yksityishenkilö ovat päätyneet yhteisymmärryksessä kaupan purkuun.

Entisen miehistösaunan rakenteita on purettu ja purkutöiden yhteydessä on havainnoitu ikäluokan rakenteissa tyypillisiä kosteuden aiheuttamia rasitteita. Kaupunki teettää parhaillaan selvitystyötä vahingon laadusta ja laajuudesta. Tämän valmistuttua kohteeseen tehdään korjaussuunnitelma.

– On tyypillistä, että korjausrakentamisessa tulee vastaan yllätyksiä. Miehistösauna esitellään tästä huolimatta kesän messuilla korjausrakentamisen kohteena. Tässä tilanteessa on pyrittävä kääntämään valitettava takaisku uudeksi mahdollisuudeksi. Miehistösaunassa tullaan todennäköisesti esittelemään kosteusvaurioihin ja sisäilmaongelmiin liittyviä sisältöjä, kertoo Asuntomessut Kouvolassa hankkeen projektipäällikkö Sanna Kauppi.

Miehistösaunasta siirtyi kaupungilta yksityisomistukseen vuoden 2018 loppupuolella. Rakennukseen suunniteltiin yksityisasuntoa ja harrastetilaa. Miehistösauna tulee uudelleen kaupan.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...