0

Myllykosken kouluhistoriaa – Löytyykö arkistoista mielenkiintoisia vanhoja valokuvia?

Vanhat kuvat ja etenkin kotiseudun historiaan liittyvät asiat kuten valokuvat kiinnostavat ja tuovat muistoja mieleen. Vanhoja valokuvia julkaistaan monessa paikassa. Yksi kanava voisi olla paikallislehti. Keskilaakson yksi tehtävähän on kertoa kotiseudun historiasta.

Jos kotialbumeissa tai yhdistysten kuva-arkistoissa löytyy kiinnostavia aiheita, lehti voisi niitä julkaista niin verkossa kuin paperisessa lehdessäkin. Kuvia voisi lähettää osoitteeseen toimitus@keskilaakso.fi. Kuviin olisi hyvä liittää tarina kuvasta ja kuvaaja, jos on tiedossa tai ainakin tieto kenen kuva on sekä yhteystiedot kuvan lähettäjästä.

Toimitus toivoo myös, että kuvat herättävät keskustelua, jota kirjataan verkkosivuille ja myös lehden sivuille.

Kommentteja aiheesta “Myllykosken kouluhistoriaa – Löytyykö arkistoista mielenkiintoisia vanhoja valokuvia?

  • 12.2.2019 at 11:10
    Permalink

    Toimitus käyttää ehdollista sanaa ”voisi” kertoessaan aikeistaan julkaista vanhoja kuvia. Olen aikaisemminkin yrittänyt tätä, mutta koskaan ei ole tullut palautetta. Olen kuitenkin kerännyt omia sukujani varten suuret kokoelmat ja kokeilinkin, tärppääkö nyt.

    Meillä vanhoilla on perityt perhealbumimme, joita valitettavasti päätyy kirpputoreille, koska nuorempia sukupolvia ei kiinnosta. Kun he vanhenevat, niin heidän kuvakokoelmansa ovatkin kadonneet tekniikan kehityksen myötä ”taivaalle” vaan ei taivaaseen. Nyt kaikki löytyvät vielä puhelimista, jotka on vaihdettu uudempaan malliin. Toivoisin albumien palaavan entisissä muodoissaan käsinkosketeltaviksi.

    Kuvat ovat tallessa vuosikymmenittäin ja koko varaston perkaaminen vaatii aikaa, kun kymmenvuotisjaksoja on toistasataa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...