0

Kiitokset kiertoon – vaikka lumenauraajille

Luminen talvi on haastanut teiden ja pihojen kunnossapidon. Lunta on aurattu aika ajoin yötä päivää.

Ei ole hyvä vähäinen lumi, ei liika lumimäärä eikä vesisade, joka tekee teistä ja piha-alueista sohjoisia. Liukkauskaan ei ole hyvästä eikä suolaus. Puhumattakaan tienristeykset, joissa lumi on haitannut näkyvyyttä.

Palaute teiden kunnossapidosta tuntuu olevan pääosin kielteistä. Kaikki auraajat tekevät varmasti parhaansa. Hyvää työtä tehdään paljon. Eikö olisi aika antaa Kiitokset kiertoon -kunniakirja jollekin tienauraajalle. Tehkääpä esityksiä toimitus@keskilaakso.fi -osoitteeseen. Keskilaakso toimittaa kunniakirjan perille. Kiitoksia toki saa antaa muillekin kuin auraajille.

2 kommenttia aiheesta “Kiitokset kiertoon – vaikka lumenauraajille

  • 11.2.2019 at 10:45
    Permalink

    Minä kiitän ja kumarran meidän tien auraajalle. Ei ole koskaan ennen ollut näin hyvin tehtynä. Minun taloni edessä on kääntöpaikka ja se yleensä on tehty niin, että talvella ei roska-auto mahtunut kääntymään. Nyt on ihan äärilaidasta toiseen, mahtavaa. Kyllä melkein pitää iso kossupullo auraajalle kiitokseksi antaa, niin hyvin on tehdyt työnsä.

  • 12.2.2019 at 13:34
    Permalink

    Kotka/Aittakorpi. Joka talvi on tiet upeasti aurattu, samoin jalkakäytävät. Ja kyllä ajetaan lumisateen jälkeen sukkelasti, ei ole tarvinnut kertaakaan manata. Parasta tienhoitoa, mitä odottaa voi. Iso kiitos, ketä lienettekään.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...