0

Kymenlaakson Sähkö on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Kymenlaakson Sähkö on saavuttanut Suomen innostavimmat työpaikat 2018 -tunnustuksen ja sijoittunut pienten organisaatioiden (30-149 henkilöä työllistävät organisaatiot) joukossa sijalle 9. Kyseessä on ainutlaatuinen suomalaisen työelämän tunnustus, jonka voi saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen. Tutkimus toteutettiin syksyllä 2018. Innostavimmat työpaikat 2018 -listaus julkistettiin 5. helmikuuta Helsingissä.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Kymenlaakson Sähkö on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

Tutkimuksen tulosten mukaan Kymenlaakson Sähkön vahvuuksia ovat henkilöstön mielestä erityisesti työskentelyedellytykset, toiminta- ja johtamiskulttuuri, työnantajakuva, viestintä ja osallistaminen sekä esimiestyö. Työteveyshuolto ja henkilöstön hyvinvointiin panostaminen nousivat myös henkilöstön arvotuksessa korkealle. Tutkimuksessa mitattavassa PeoplePower-indeksissä Kymenlaakson Sähkön tulos oli selvästi normaalia toimihenkilönormia korkeampi. Kyselyyn vastasi yli 95 prosenttia henkilöstöstä.

– On todella hienoa saada valtakunnallinen tunnustus näin tärkeässä asiassa. Olemme vuonna 2018 koko henkilöstön voimin onnistuneet hyvin sekä toiminnan tavoitteiden saavuttamisen osalta että taloudellisesti. Tämä tunnustus kruunasi vuoden. Tehtävämme energiantoimittajana on yhteiskunnallisesti merkittävä ja on hienoa, että sitä työtä tehdään innostuneena ja hyvällä mielellä, kommentoi toimitusjohtaja Aku Pyymäki.

Suomen innostavimmat työpaikat- tunnustukset jaettiin 5. helmikuuta kolmessa eri kategoriassa: pienet, keskisuuret ja suuret organisaatiot. Tunnustus myönnettiin vuoden 2018 henkilöstötutkimuksen tulosten perusteella. Listalle pääsee vuosittain noin kuusi prosenttia suomalaisista yrityksistä. Kaikkiin palkittuihin ja työnantajalistauksiin voi tutustua verkkosivuilla: http://www.innostavimmat.fi/palkitut/

Viikon kysymys

Säilötkö syksyn satoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä