0

Bergbacka, Niemi, Piiroinen tai Strömmer kasvatus- ja opetusjohtajan virkaan

Kouvolan kaupungin kasvatus- ja opetusjohtajan virka oli haettavana 31.1.2019 mennessä. Virkaa haki yhteensä kuusi henkilöä.

Kaupunginhallituksen valitsema valmistelutyöryhmä kokoontui 4. helmikuuta käsittelemään hakemuksia. Haastatteluun valittiin neljä hakijaa, jotka ovat asiakkuuspäällikkö Katja Bergbacka, asiakkuuspäällikkö Veikko Niemi, kasvun tuen päällikkö Pirjo Piiroinen ja opetuspalvelupäällikkö Kim Strömmer.

Haastattelut toteutetaan viikoilla 6–8. Kasvatus- ja opetusjohtajan valinnasta päättää kaupunginvaltuusto. Valintaa valmistelevaan työryhmään kuuluvat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen (pj.), kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Ville Kaunisto, kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja Jenny Hasu, hyvinvointijohtaja Arja Kumpu ja henkilöstöjohtaja Päivi Karhu (sihteeri).

Kouvolan kaupungin uusi organisaatio astui voimaan 1.1.2019. Lasten ja nuorten palvelut muuttuivat uudessa organisaatiossa Kasvatus ja opetus -toimialaksi. Lasten ja nuorten palvelujen johtaja Ismo Korhonen siirtyi 1.1.2019 alkaen Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän palvelukseen. Kasvatus- ja opetusjohtajan virkaa hoitaa tällä hetkellä määräaikaisesti asiakkuuspäällikkö Veikko Niemi.

Kasvatus- ja opetusjohtaja johtaa kasvatuksen ja opetuksen toimialaa sekä vastaa kaupunkistrategian ja siitä johdettujen ohjelmien toteutumisesta vastuualueellaan sekä toimii lautakunnan toiminnasta vastaavana viranhaltijana. Kaupunginhallitus päätti 3.12.2018, että kasvatus- ja opetusjohtajan virka täytetään sisäisesti.

Viikon kysymys

Säilötkö syksyn satoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä