0

Keltakankaan terveysaseman oven edusta ei ole pysäköintialue

Keltakankaan terveysaseman oven edessä oleva kääntymispaikka ei ole pysäköintialue! On törkeää piittaamattomuutta sairaita, huonon liikkumisen omaavia kanssa ihmisiä kohtaan pysäköidä auto terveyskeskuksen ovien edessä olevalle kääntymispaikalle. Pysäköinti on paitsi ajattelematonta ja väärin, se on myös vastoin liikennesääntöjä.
Paikalle pysäköinti on liikennemerkillä kielletty.

Jos saattelet sairasta, huonon liikkuvuuden omaavaa vanhusta lääkärin vastaanotolle ja kääntymipaikan molemmilla reunoilla on pysäköitynä useampi auto on ovelle pääsy melko vaikeaa. Ja kääntyminen on lähes mahdotonta. Perjantaina 25. tammikuuta tilaa oli niin vähän, että oli peruutettava tulotielle.

Seuraavalla kerralla taidankin peruutella paikalla olevien pysäköityjen peltit ruttuun ja vain sen takia, että niillä autoilla ei ole oikeutta olla pysäköitynä kieltoalueella!

Ehdotan ja odotan, että poliisi käy muutamana päivänä viikossa paikalla jakamassa muutaman kympin muistutuslappuja!

Jussi Raukko
Myllykoski

5 kommenttia aiheesta “Keltakankaan terveysaseman oven edusta ei ole pysäköintialue

 • 27.1.2019 at 09:33
  Permalink

  Invapysäköintiluvalla saa siihenkin jättää, mutta aika harvassa näkyy lupa olevan. Myönnän itse jättäväni auton kääntöpaikan reunaan, koska haen hoitotarvikkeita muun muassa isoja vaippalaatikoita 3-5 kerrallaan ja ne on aika mahdoton kantaa parkkikselle yksin. Lisäksi minulla on inva-lupakin autossani.

 • 27.1.2019 at 10:00
  Permalink

  Tuollaisille voi varmaan soittaa hinauspalvelun ja saavat sitten käydä autonsa lunastamassa.

 • 27.1.2019 at 11:49
  Permalink

  Ehkä olivat myös he saattamassa huonosti liikkuvaa sisälle ja auto oli vähän aikaa kääntymispaikalla. Se talo, kun hoitaa sairaita ihmisiä. Eivätkä he odota takaisin tullessaan, että joku örvelö sillä aikaa kurttaa heidän autonsa tahallaan.

 • 28.1.2019 at 12:07
  Permalink

  Kyllä se vaan on laiskuutta, kun terveet (hyvin kävelevät) ihmiset jättävät autonsa siihen parkkiin. Kun tuo sairaan hoitoon, auton voi siirtää parkkialueelle odotuksen ajaksi. Tässä on kysymys ”minä saan” asenteesta, mitäs minä muista välitän – sairasta.

 • 29.1.2019 at 09:09
  Permalink

  Me olimme tulossa kerran syksyllä sieltä terveyskeskuksesta ulos. Mieheni kantoi pientä lastamme. Kävelimme tuon kääntöpaikan poikki, kun siihen kaahasi joku pappa. Ajoi melkein miehen ja lapsen päälle. Säikähdin ja raivostuin. Se oli todella törkeää piittaamattomuutta. Ei edes pahoitellut. Vieläkin suututtaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...