0

Valtatiellä 15 kolareita – liikennehäiriöt kestävät tunteja

Valtatiellä 15 on sattunut maanantain huonossa kelissä ainakin kolme kolaria, joissa on osallisena ollut raskasta liikennettä.

Rekka törmäsi puoli yhden aikaan henkilöautoon Uronlammen kohdalta noin 400 metriä Pikkusuon suuntaan. Liikenne kulki jonkun aikaa yhdellä kaistalla.

Valtatiellä 15 on tapahtunut kaksi erillistä raskaan liikenteen liikenneonnettomuutta välillä Rautakorpi (Kymenlaaksontien risteys) – Myllykoski Neste. Pelastuslaitos suorittaa onnettomuuspaikalla pelastustoimintaa. Liikennehäiriön arvioidaan kestävän tunteja. Valtatie 15 on tällä hetkellä kokonaan suljettu liikenteeltä välillä Rautakorpi-Myllykosken Neste. Poliisi ja pelastuslaitos ohjaavat liikennettä kiertotielle tie nro 353, Jokisillantie.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä