0

Kasvisruokakokeilu Elimäen yhtenäiskoulussa ja Saviniemen koulussa

Kouvolan kaupunginvaltuusto teki päätöksen 12. marraskuuta valtuustoaloitteesta kasvisruokavaihtoehdon tarjoamisesta Elimäen yhtenäiskoulussa, Mansikkamäen koulussa, Naukion yhtenäiskoulussa, Saviniemen koulussa ja Urheilupuiston koulussa sekaruoan lisäksi.

Kahden ruokavaihtoehdon tarjoaminen lisää oppilaiden valinnanvapautta ja mahdollisuutta tutustua uusiin ruokalajeihin. Molemmat ruokavaihtoehdot ovat esillä linjastoissa samanaikaisesti, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus valita kumpaa ruokaa asiakas haluaa syödä.

Kasvisruokakokeilu alkaa 14. tammikuuta ja kokeilu kestää kahden ruokalistakierron ajan päättyen 3. toukokuuta. Tämän kokeilun piirissä on lähes 2000 ruokailijaa.

Kokeilun aikana kerätään tietoa eri ruokalajien menekeistä ja kustannuksista sekä biojätteen määrästä ja sen kustannuksista.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...