0

Elisa on laajentanut ja vahvistanut yhteyksiään eri puolilla Kouvolan seutua – 4G-laajennuksia on tehty muun muassa Anjalassa ja Keltakankaalla

Loppuvuoden 2018 aikana Elisa on laajentanut 4G-verkkoaan Kouvolassa. Lisäksi on parannettu kiinteän verkon saatavuutta lisäämällä kuituyhteyksiä, jotka mahdollistavat jopa gigan nopeudet kodin verkossa. 4G-laajennuksia on tehty Anjalassa, Keltakankaalla, Mäyrämäellä ja Vekaranjärvellä.
Verkon laajennukset takaavat asiakkaille entistäkin sujuvammat ja paremmat yhteydet, jotka eivät hidastele edes ruuhka-aikoina.
– Suomalaiset käyttävät nettiä koko ajan enemmän ja enemmän. Meidän tehtävämme on varmistaa, että netin käyttö on miellyttävä kokemus missä tahansa Elisan verkon alueella ja millä tahansa teknologialla – niin kotona, töissä kun vapaa-ajalla. Nyt tehtyjen laajennusten ansiosta Kymenlaakson alueen asiakkaillamme on käytössään maailman parhaat verkot myös tulevaisuudessa, Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen kertoo.
Elisa avasi maailman ensimmäisen 5G-verkon kesäkuussa 2018 Tampereelle ja sittemmin verkkoja on avattu myös Helsinkiin, Jyväskylään ja Turkuun. Verkot tulivat kaupalliseen käyttöön vuoden 2019 alusta ja pian markkinoille odotetaan ensimmäisiä 5G-päätelaitteita, joiden avulla verkkojen hyödyt konkretisoituvat kuluttajille. Elisa on lisäksi varustanut 4G-verkkoaan 5G-valmiuksilla Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Seinäjoella. 5G-valmiuksien ansiosta verkko voidaan myöhemmin päivittää varsinaiseksi 5G-verkoksi helpommin.
– 5G kymmenkertaistaa verkon nopeuden, eli muutos on todella suuri. Erilaiset virtuaalitodellisuussovellukset yleistyvät ja esimerkiksi liikenteen, viihteen ja terveydenhuollon palvelut muuttuvat merkittävästi, Punkkinen kertoo.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä