0

Tietävätkö vanhemmat mitä jälkikasvu kylillä ja koulussa touhuaa?

Surullisena olen joutunut läheltä seuraamaan erästä koulukiusaamistapausta Myllykosken yläasteella. Oppilas on joutunut silmätikuksi ilman syytä, ja sen seurauksena on kuultu kielenkäyttöä, joka täyttää jo kunnianloukkauksen kriteerit. Jopa tunneilla kuvataan kännyköillä, ja tehdään pilkkameemejä. Eristämistä myös tapahtuu.

Kiusaamiseen osallistuvat niin tytöt kuin pojatkin.

Tietävätkö vanhemmat mitä jälkikasvu kylillä ja koulussa touhuaa? Älkää uskoko kaikkea mitä he vakuuttelevat, vaikka ehkä niin helpommalla luulette pääsevännekin. Pistäkää nuorenne tiukille ja laittakaa miettimään tilanne, jos omalla kohdalla sattuisi vastaavaa.

Kenenkään ei pidä kärsiä koulua käydessään, vaan sinne pitäisi olla mukava mennä.

Eikä nuorten kielenkäyttöä pidä puolustaa ikään kuuluvana, jossain kulkee siinäkin raja. Jos kehotetaan hyppäämään sillalta alas, niin silloin taitaa jo sanojankin taustalla olla ongelmia? Ja, voisiko koulu kieltää kännykät tunneilla?

Hyvät tavat kunniaan

Kommentteja aiheesta “Tietävätkö vanhemmat mitä jälkikasvu kylillä ja koulussa touhuaa?

  • 11.1.2019 at 11:54
    Permalink

    Vai kännyköitä oppitunnilla? Jo on aikoihin eletty. No sen kyllä tietää, että mitä se oppiminen on. Eipä ollut mun aikana puhelinta koulussa mukana. Johtui kai siitä, että sitä tarvittiin kenties kotona eikä oilisi johtokaan riittäny. Eiköhän olisi aika kieltää nuo mobiililaitteet kokonaan koulupäivän aikana ja keskittyä opiskeluun.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...