0

Hevosmäen ulkoilumaja on jatkossa avoinna sunnuntaisin – Sippolan kaukaloon saadaan jää

Kouvolassa on 58 luistelualuetta, joista jo suuri osa on saatu jäädytettyä käyttökuntoon. Keskeisemmät ja koulujen yhteydessä olevat ulkojäät on jäädytetty ensin, jonka jälkeen on siirrytty syrjemmällä oleville korttelikentille.
Entisen Anjalankosken ja Elimäen alueilla on luistelu mahdollista Saviniemessä, Korialla, Elimäellä, Ummeljoella ja Kaipiaisissa.
Se, miten Sippolan kaukaloa hoidetaan tämän talven aikana, on vielä avoimena. Kouvolan kaupunki on kuitenkin luvannut aloittaa kaukalon jäädyttämisen tällä viikolla. Jatkossa kaupunki pyrkii saamaan kaukalon hoitoon yhteistyökumppanin tai -kumppaneja Sippolan alueelta
Viime päivien lumisateet ovat mahdollistaneet Kouvolan latuverkoston saamisen entistä parempaan kuntoon, ja reitistö on koko ajan täydentymässä.
Eteläisessä Kouvolassa on jo voinut pitemmän aikaa hiihtää erinomaisessa kunnossa olevalla Anjalan tykkilumiladulla sekä kaasulinjan reitillä Inkeroinen–Myllykoski. Anjalan tykkilumiladulle ei ole enää tänä talvena pääsymaksua, joten hiihtäminen reitillä on ilmaista.
Hiihtäjien iloksi Hevosmäen ulkoilumaja Myllykoskella avautuu ensi sunnuntaina. Majan palveluja voi käyttää joka sunnuntai hiihtokauden loppuun asti. Maja on auki sunnuntaisin viiden tunnin ajan.
Myllykosken laturetket pyritään hiihtämään tänä talvena ympyrälenkillä: Myllykoski–Inkeroinen–Järventausta–Mataroja–Myllykoski, mikäli lumitilanne vain sallii. Myllykosken Latu on hankkinut maanomistajilta luvan ladun tekemiseen. Myllykosken laturetket järjestetään 3.3. ja 10.3.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä