0

Keskustelutilaisuus häiritsevästä käyttäytymisestä Myllykosken ja Inkeroisten kirjastoissa

Kouvolan kirjastoon tuli viime vuoden lopulla paljon palautetta nuorten asiakkaiden häiritsevästä käyttäytymisestä Myllykosken ja Inkeroisten kirjastoissa omatoimiaikoina. Liikunta- ja kulttuurilautakunta järjestää Myllykosken kirjastossa keskiviikkoiltana tammikuuta keskustelutilaisuuden, jonka aiheena on nuorten asiakkaiden häiritsevä käyttäytyminen kyseisissä kirjastoissa.

Mukana keskustelemassa ovat nuoret, kirjasto, nuorisopalvelut, ankkuripoliisi, koulut ja yhteisöpalvelut, jotta saataisiin jokaisen näkökulma esille ja ongelmaan löydettäisiin ratkaisu. Keskustelua käydään kahvitarjoilun lomassa.

Viikonloppuisin häiriötä koettiin erityisen paljon, ja tilanteen rauhoittamiseksi päätettiin sulkea sekä Myllykosken että Inkeroisten kirjastot levottomimpina iltoina perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 17 tammikuun ajan.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä