0

Asiakas- ja potilastietojärjestelmä otettiin käyttöön Kymsotessa

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsotessa otettiin käyttöön 2. tammikuuta uusi asiakas- ja potilastietojärjestelmä Lifecare, joka korvasi Carean ja kuntien Effica-järjestelmän.

Lifecaren myötä Haminan, Kotkan, Kouvolan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden asukkaiden tiedot siirtyivät yhteen yhtenäiseen asiakas- ja potilastietorekisteriin.

– Lifecare on saatu hyvin käyttöön. Mutta varsinkin aamulla käytön aloitusta hidasti osalle käyttäjiä kirjautumisen ongelmat, joita on ratkottu tämän päivän ajan. Järjestelmän käyttöönotto ei ole vaikeuttanut potilastyötä merkittävästi, sanoo Kymsoten tietohallintojohtaja Matti Ahola.

Kommentteja aiheesta “Asiakas- ja potilastietojärjestelmä otettiin käyttöön Kymsotessa

  • 3.1.2019 at 11:39
    Permalink

    Vai että Lifecare? Siinä taas vanhusväestölle sulattelemista, että mitähän sekin tarkoittaa? Ajanvaraus toimi aamulla pienellä viiveellä ja samoin itse uuden lomakkeen käsittely, kun se on erilainen. Meillä kuusaalaisilla on harmituksen aiheena se, kun tarpeellinen laitos vietiin pois keskeltä kylää. Busseja toki kulkee uuden paikan lähelle asti, mutta pieneläkeläisen kulujahan se lisää, etenkin, kun laboratorio on entisessä paikassa sydänfilmilaitteineen eli Poksissa. Ajankin sai parin viikon päästä, joten eiköhän tämä tästä ala sujumaan. Loppusuoraa kumminkin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä