0

Punainen, Keltainen ja Sininen seikkailevat Kaipiaisissa

Lahtelainen lasten Super-teatteri saapuu 26. tammikuuta Kaipiaisten Nuorisososeuran talolle. Värikkäät-hupailussa seikkailevat päävärejä kuvaavat hahmot: Sininen, Punainen ja Keltainen.

– Mielikuvituksellisella äänimaailmalla väritetty näytelmä on tehty koko perheelle. Erityisesti päiväkoti-ikäisten mieleen oleva esitys, mutta myös isommilta lapsilta on saatu hyvää palautetta. Esitys on hauska ja mukaansatempaava. Sopii hyvin lapsen ensimmäiseksi teatterikokemukseksi, kertovat Niina Kohopää ja Meri Aaltonen Kaipiaisten Nuorisoseurasta.

Värikkäissä kullakin hahmolla on omat puuhansa ja luonteenlaatunsa. Tärkeässä roolissa esityksessä on äänimaisema: hassutteleva musiikki, eläinten äänet ja muut tehosteet.

Esityksellä halutaan houkutella teatteriin perheen pienimpiä lapsia, jopa vauvoja. Sanattomalla esityksellä halutaan myös ylittää kielimuureja. Koska värihahmot eivät puhu, katsojalta ei vaadita puheen kuuntelua.

Meri ja Nina muistuttavat, että lipunmyynti on vain ennakkoon. Liput ovat 8 euroa/hlö, alle 1-vuotiaat ilmaiseksi. Tilaus tulee tehdä sähköpostitse: nuorisoseura.kaipiainen@gmail.com. Ennakkoon varatut liput maksetaan 14. tammikuuta mennessä.

Esityksen jälkeen voi ostaa nuorisoseuran kahviosta kahvia, mehua ja pientä herkkua. Kahviossa käy vain käteinen.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...