0

Omakotitalo paloi asumiskelvottomaksi Juholanmäentiellä Myllykoskella

Omakotitalo paloi keskiviikkoiltana Juholanmäentiellä Myllykoskella. Pelastuslaitos sai hälytyksen 20.35. Talon asukas yritti alkusammutusta, mutta joutui poistumaan rakennuksesta. Ensimmäisen pelastusyksikön tullessa kohteeseen rakennus oli jo täyden palamisen vaiheessa.

Pelastuslaitos on saanut palon hallintaan eikä leviämisen vaaraa enää ole. Sammutustyöt tulevat jatkumaan vielä useita tunteja. Pelastuslaitos poistaa rakennuksesta peltikaton sammutustöiden mahdollistamiseksi. Kyseessä on 1930-luvulla valmistunut puolitoista kerroksinen omakotitalo. Rakennus on palanut asuinkelvottomaksi.

3 kommenttia aiheesta “Omakotitalo paloi asumiskelvottomaksi Juholanmäentiellä Myllykoskella

 • 19.12.2018 at 23:31
  Permalink

  Miksi tällainen sattuma pitää käydä juuri joulun alla. 🙁

  • 20.12.2018 at 16:59
   Permalink

   Jokin avustuspaketti olisi paikallaan hätätapauksissa, kun koti menee alta. Miten se järjestyisi? Auttaako SPR tai jokin järjestö tai tarvikekeräys? Rahallinen avustus? Häneltähän meni kaikki. Auttaa pitää läheistä.

 • 22.12.2018 at 00:36
  Permalink

  Toivoin myös tietoa, että kuinka voisi auttaa näin ennen joulua. Onneksi henki kuitenkin säästyi!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä