0

Keskilaakson verkkotarjonta laajenee ja osa jutuista on vain tilaajien luettavissa

Osa Keskilaakson verkkosivujen jutuista on tulevaisuudessa ainoastaan tilaajien luettavissa. Ensi viikosta lähtien maksullisten juttujen lukemiseen tarvitaan digitunnukset. Ne kuuluvat nykyisin jokaiseen lehtitilaukseen.

Uudistuksen tarkoituksena on laajentaa juttuvalikoimaa paikallislehden verkkosivuilla. Tätä ennen suurin osa sisällöstä on ollut luettavissa vain paperi- tai näköislehdestä.

– Yhä useampi juttu on nykyisin luettavissa lehden lisäksi myös verkossa. Lehden tilaajien ja juttujen tekijöiden kannalta on reilua, että myös verkossa tarjottavasta sisällöstä maksetaan, kertoo päätoimittaja Stiina Kokkonen.

Maksullisiin verkkosisältöihin pääsee käsiksi kirjautumalla sisään omilla digitunnuksilla. Tunnukset ovat kuuluneet kaikkiin printtitilauksiin lokakuusta lähtien.
Kaikki verkkosivuilla olevat jutut eivät kuitenkaan muutu maksullisiksi. Osa jutuista on tulevaisuudessakin luettavissa maksutta ja ilman tilausta.

Keskilaakson ykköstuote eli paperilehti ilmestyy jatkossakin kerran viikossa torstaisin. Tilaajien kannalta uutta on se, että moni torstain lehdessä ilmestyvistä jutuista on luettavissa etukäteen Keskilaakson verkkosivuilta tai sovelluksesta.

– Ennen lehteä luettiin kerran tai kahdesti viikossa. Nyt tavoitteenamme on, että Keskilaaksoa luettaisiin verkosta päivittäin. Haluamme siis haukata oman osamme ihmisten päivittäisestä netinkäytöstä ja olla sitä kautta osa ihmisten arkea, sanoo Kokkonen.

Maksullisten verkkosisältöjen lukemista varten tilaajien on luotava itselleen digitunnukset. Niiden luonti onnistuu osoitteessa www.keskilaakso.fi/asiakastili. Juttuja voi lukea myös uudella kännykkä- ja tablettisovelluksella. Se löytyy oman laitteen sovelluskaupasta hakusanalla Keskilaakso.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...