0

Joulun tähtina Aino Niemi ja Teijo Lindström Sippolan kirkossa

Aino Niemellä on takanaan kiireinen keikkasyksy. Viime vuoden tangokuningatar on kiertänyt tanssilavoja ja konserttisaleja tiuhaan tahtiin eri puolella Suomea. Marraskuun lopulla hän lauloi 50-luvun italo-iskelmiä konserteissa, joissa mukana oli upea orkesteri sekä laulajalegenda Fredi.

Tanssilavat ovat pitäneet kiireisenä myös viime vuoden tangokuninkaan Teijo Lindströmin ja syksyllä julkaistu uusi albumi toi oman lisänsä keikkakiireisiin.

– Aika paljon tuli haastatteluja annettua eri medioille, tuon uuden levyn tiimoilta ja mikäs sen mukavampaa, orimattilalainen sanoo.

– Levy sai erittäin hyvän vastaanoton ja keikoillakin yleisö oikein odottaa levyn kappaleita. Juuri siihen pyrittiin, sillä halusimme tehdä Esa Niemisen kanssa albumin, jonka kappaleet kävisivät niin tanssikeikoille kuin konserttilavoillekin.

Joulua kohden artistien kiireet lisääntyvät entisestään erilaisten joulukonserttien myötä.

– Tänä vuonna olen mukana suurella Royal Christmas -konserttikiertueella, joka kiertää konserttisaleissa ja huipentuu Helsingin Finlandia-talolle, joulukuun loppupuolella. Tämän upean joulushown lisäksi esiinnyn myös kirkkokonserteissa ja välipäivinä käydään sitten tanssikeikoilla. Siis eipä juuri vapaapäiviä ehditä viettää, Aino naurahtaa.

Kiireinen tangokuningatar ehtii myös konsertoimaan kotikaupungissaan. Perjantaina 14. joulukuuta hän esiintyy Sippolan kirkossa yhdessä Teijo Lindströmin kanssa, tunnelmallisessa Joulun Tähdet -konsertissa. Konsertin pianistina säestää Mika Heinonen.

– Saimme laulaa joulukonsertin Sippolassa myös viime vuonna ja silloin jo ajattelimme, että tästä tehdään perinne. Konsertti on jälleen täynnä rakkaimpia joululauluja, joten luvassa on tunnelmallinen ilta kauniiden joululaulujen parissa.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...