0

Pop up -myyntinäyttelyyn sopii jouluteema

Susanna Pallaslehto ja Tom Hyppänen ostivat nelisen vuotta sitten ison omakotitalon Kymenrannantieltä Kymijoen rannasta Myllykoskelta.
– Talo on vaatinut remonttia ja korjaamista riittää lähivuosiksikin.
Avoparin ja Pasi-koiran koti on tilava.
– Erilaisia ajatuksia on tullut, että miten tiloja voisi hyödyntää. Kun on tehnyt vuosia yhtä hommaa, olisi kiva kokeilla vähän muutakin. Pop up -myynnistä idea syntyi kesäkuumalla tuossa Kymijoella veneillessämme.
Susanna on toiminut kauneudenhoitoalalla 15 vuotta. Hänen yrityksensä kosmetologihoitola BlackVanilla toimii Sakaristonmäellä Kouvolassa.
– Pienyrittäjyys on lähellä sydäntä ja tarjosin konseptia pienyrittäjille ja käsityöläisille, jotka toimivat tässä lähialueella. Vastaanotto oli hyvä. Olen jouluihminen, joten ajankohta joulukuussa järjestettävälle tapahtumalle tuntui oikealle.

Jouluinen pop-up-myyntinäyttely on avoinna 1.–5. joulukuuta Kymenrannantiellä Myllykoskella. Myyntinäyttelyn tila on hyvin kodinomainen, joten samalla saa vinkkejä myös sisustamisesta.
– Ajatuksena on, että laitamme hyvän kiertämään. Kaikkea ei saa netistä – ainakaan joulun tunnelmaa.
– Teemme tunnetuksi myös uusia yrittäjiä ja käsityöläisiä. Samalla Myllykosken seudulle saadaan lisää tapahtumatarjontaa.

Pop up -myyntinäyttely esittelee ja myy kuuden tekijän töitä.
Marika Mustasilta kertoo tauluistaan, että jokaisella teoksella voi olla iso merkitys omistajiensa elämään.
– Ne antavat vahvistusta, toivoa ja luottamusta juuri niihin asioihin mihin kukin ihminen tai perhe tarvitsee taulua. Taulu voi siis olla todellinen kodin sydän ja antaa voimaa kodin asukkaille tai siihen tilaan, johon se viedään.
Puutarhaneidon yrittäjä Lea Stenholm tekee tila- ja juhlakoristelua paikan hengen ja teeman mukaan. Hän tekee myös pihasuunnittelua, jossa vahvuutena on rakentaminen ja pihan hoito. Floristi ja piha-alan puutarhuri järjestää myös kursseja tila- ja kukkakoristelusta. Myyntinäyttelyyn hän tuo joulukukka-asetelmia, kransseja ja luvassa on myös kukista tehtyä taidetta.
Voimasulka Designin Hannele Jokirannalta esillä on trendikkäitä makramee- eli solmeilutöitä. Niitä on mahdollista saada myös tilaustyönä.
Papulaari tarjoaa jauhettua, pussitettua kahvia.
Riitta Väisänen Neiti Turkoosista tuo pop up -myyntiin esimerkiksi betonisuklaata.
Perinteisempiä käsitöitäkään ei unohdeta. Myyntiin tulee Helisevän Heli Helmasen villasukkia, joulukortteja ja -koristeita sekä jätkänkynttilöitä.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä