0

Elimäen Sanomien tilaajille tarjotaan jatkossa Keskilaakso-lehti

Keskilaakson laajeneminen eteläisen Kouvolan yhteiseksi paikallislehdeksi on puhuttanut kovasti Elimäen Sanomien tilaajia ja herättänyt kyselyjä. Elimäen Sanomien tilaajat saavat ensi viikolla kirjeen, jossa kerrotaan muutoksen vaikutuksista voimassa oleviin tilauksiin.

Elimäen Sanomien tilaajille tarjotaan mahdollisuus jatkaa automaattisesti vuonna 2019 Keskilaakson tilaajana nykyisellä Elimäen Sanomien tilaushinnalla.

Keskilaakson tilaajalla on käytössä myös kaikki lehden digitaaliset palvelut. Digipalveluiden kautta tilauksesi sisältää tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella sekä mobiilisovelluksella luettavat näköislehdet.

Elimäen Sanomien pitkäaikaisen päätoimittajan Raija Anttilan työ jatkuu Keskilaakson palveluksessa. Jatkossa uudistuneesta Keskilaaksossa on runsaasti luettavaa myös Elimäen ja Korian alueilta – ihmisistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä