0

Kysely: Toimiiko Kouvolan bussiliikenne?

Kouvolan kaupunki selvittää vuosittain joukkoliikenteen käyttäjien tyytyväisyyttä joukkoliikennepalveluihin. Kyselyyn voi vastata 20. joulukuuta mennessä osoitteessa kouvolanbussit.fi

Miten Kouvolan bussiliikenne mielestäsi toimii? Kouvolan kaupunki mittaa vuosittain tyytyväisyyttä joukkoliikenteen palveluihin. Kysely toteutetaan nyt toisen kerran. Vastaamalla vaikutat omalta osaltasi paikallisliikenteen kehitykseen. Erityisen tärkeää vastaaminen on, sillä vuonna 2018 Kouvolan joukkoliikenteessä on toteutettu useita uudistuksia.

Vastaaminen vie aikaa noin viisi minuuttia. Tarvittaessa kyselyyn vastaaminen on mahdollista myös Bussimatkatoimistossa (Torikatu 2), mutta nettivastaamista suositellaan. Vastaus antaa arvokasta tietoa joukkoliikenteen nykytilasta.

Huomioithan, että joukkoliikenteen tulevasta kehittämisestä on tulossa yksityiskohtaisempi kysely vuoden 2019 puolella.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...