0

Pitääkö julkisilla paikoilla olla valaistuja joulukuusia? Kenen tehtävä on asian hoitaminen vai tarvitaanko ”yleisiä kuusia” ollenkaan?

Joulua edeltävänä aikana joulukuuset yleisillä paikoilla tuovat ohikulkijoille tunnelmaa. Eteläisen Kouvolankin taajamien ja kylien keskustoissa on ollut perinteisesti valaistuja kuusia.
Sosiaalisen median keskustelupalstoilla on käyty väittelyä, mihin tällaisia kuusia pitäisi laittaa vai tarvitaanko kuusia ollenkaan? Esimerkiksi Miä oon Inksast -keskustelufoorumilla on harmiteltu valaistun joulukuusen puuttumista Inkeroisista.
Pitääkö julkisilla paikoilla olla valaistuja joulukuusia? Kerro mielipiteesi!

Kommentteja aiheesta “Pitääkö julkisilla paikoilla olla valaistuja joulukuusia? Kenen tehtävä on asian hoitaminen vai tarvitaanko ”yleisiä kuusia” ollenkaan?

  • 24.11.2018 at 03:54
    Permalink

    Kyllä valaistut joulukuuset marras-tammikuussa yleisillä paikoilla tuovat tärkeää valoa ja tunnelmaa keskellä pimeintä talvea! Upeaa, että suuryritykset, yrittäjät ja järjestöt ovat tästä huolehtineet taannoisina vuosina! Yksityistalouksilla on myös omia valaistuksiaan, mutta ne useimmiten on suunniteltu ilahduttamaan oman talon asukkaita, ja ohikulkijat saattavat olla harvassa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Missä kunnossa lähiseudun uimapaikat ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...