0

Hyvinvointikysely: Miten sinä voit?

Miten sinä voit? Oletko ollut yksinäinen? Miten hyvinvointia voi lisätä? Miten yksinäisyyttä voi helpottaa? Kouvolan kaupunki haluaa vahvistaa asukkaidensa hyvinvointia ja kuulla kuntalaisten kokemuksia hyvinvoinnista.

Kaupunki seuraa asukkaiden hyvinvoinnin kokemista vuosittain kyselyllä. Vuoden 2018 kyselyssä erityisteemana on yksinäisyys ja sen helpottaminen.

Kaikille avoin kysely on avoinna osoitteessa www.kouvola.fi/hyvinvointikysely 19.11.-2.12.2018 välisen ajan. Vastaajien kesken arvotaan viisi lippua Kouvojen tai Kouvottarien kotipeliin.

Kyselyssä kootaan tietoa kaupungin eri alueilta väestöryhmittäin. Vastauksia käytetään suunniteltaessa uusia tai kehitettäessä nykyisiä palveluita. Tulokset esitetään vuosittaisessa Hyvinvointikertomuksessa sekä Kouvolan kaupungin verkkosivuilla.

Yksinäisyys Kouvolassa valittiin kyselyn teemaksi, koska se nousi esiin kaupunginvaltuustossa edellisen hyvinvointikertomuksen käsittelyn yhteydessä. Kaupunki päätti käynnistää yhteistyön järjestöjen kanssa yksinäisyyden helpottamiseksi. Toimenpiteiden suunnittelu aloitetaan yhteisessä seminaarissa marraskuussa ja niitä voidaan kohdentaa tämän kyselyn tulosten perusteella.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...