0

Kaupunginhallitus esittää valtuustolle 20 koulun mallia – Päätös syntyi äänin 8-5.

Kouvolan kaupunginhallitus päätti maanantaina 12. marraskuuta esittää kaupunginvaltuustolle Kouvolan kouluverkon tulevaksi kooksi 20 koulua. Kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantai-iltana.

Kyseessä on lasten ja nuorten lautakunnan keskiviikon 7. marraskuuta kokouksessaan esittämä malli. Ainoa ero kaupunginhallituksen ja lautakunnan esityksissä on se, että koululistauksen liitteessä 2 mainittu 6-tien koulu sai työnimekseen Utti-Kaipiainen -koulu.

Kaupunginhallituksen päätös syntyi äänestyksessä, jossa vastakkain olivat kaupunginjohtaja Marita Toikan pohjaehdotus 18 koulun mallista ja Jukka Nybergin kannatettu muutosehdotus 20 koulun mallista. Kaupunginjohtajan pohjaehdotus sai äänestyksessä 5 ääntä ja Nybergin muutosehdotus 8 ääntä.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä