0

Herätkää valtuutetut ja uskaltakaa sanoa ei suurille koululaitoksille

Arvoisa valtuutettu, kyllä minua ihmetyttää.
”Kouluverkkoa ei panna uusiksi niinkään rakenteelliset säästöt mielessä!” kertoo Kaisa Spies Kouvolan Sanomissa 9.11.
Kyllä tässä on jo ymmärrettykin, että syy on jossain muualla kuin säästöissä tai lapsen hyvinvoinnissa.

Jokainen tietää kuinka voimme auttaa lapsi ja nuoria eli antamalla heille mahdollisuuden opiskella pienissä yksiköissä ja pitämällä ryhmäkoko kohtuullisena. Päätöksenteossa vaan sivuutetaan lapsen hyvinvointi ja tehdään lehmänkauppoja lasten ja terveiden koulujen kustannuksella. Onko mitään järkeä lakkauttaa Ummeljoen terve koulu, johon olemme jo vuosia ehdottaneet päiväkotia ja esikoulua kustannuksia jakamaan? Onko mitään järkeä siinäkään, että Korialla ei ole ylästetta, vaikka se on kasvukeskus asuntomessuineen, poissulkevatko tietyt vaihtoehdot toisensa ja miksi?

Herätkää valtuutetut ja uskaltakaa sanoa ei suurille koululaitoksille!

Sari Kopra
Ummeljoki

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä