0

Ankkapurhan kulttuurisäätiölle kunniakirja merkityksellisestä sidosryhmäyhteistyöstä

Ankkapurhan kulttuurisäätiön toiminta jatkuu vireänä. Isoimmat tulevaisuuden hankkeet ovat entisen kivinavetan remontti ja ensi kesän Kouvolan asuntomessujen oheiskohteena oleminen.
Säätiön toiminta jakautuu kahteen osaan, jotka kuitenkin nivoutuvat yhteen ja täydentävät toisiaan.
– Säätiö pyörittää Nuorisokeskus Anjalaa sekä vastaa alueen kulttuuritoiminnasta. Säätiön ensisijainen tehtävä on nuorisokeskustoiminta ja siinä erityisosaamisalueena kulttuuriperintökasvatus. Toisena tehtävänä kulttuuriperinnön vaaliminen. Matkailijat saavat opastusta kulttuuriperintöön nuorisokeskuksessa käyvien ryhmien myötä, eikä myöskään alueelle tulevia muita matkailijoita ja paikallisia asukkaita suinkaan unohdeta, muistuttaa Ankkapurhan kulttuurisäätiön toiminnanjohtaja Jenni Liikkanen.
– Kävijämäärämme ovat selvästi kasvaneet. Tästä ei ole tehty tilastointia, sillä alueelle on vapaa pääsy. On ollut mukava havaita lisääntynyt ihmismäärä, iloitsee Liikkanen.
Nuorisokeskus Anjala saa tänä vuonna Anjalankosken Yrittäjien kunniakirjan merkityksellisestä sidosryhmäyhteistyöstä. Nuorisokeskuksen toiminta koetaan tärkeäksi ja arvokkaaksi niin nuorisolle kuin heidän perheilleenkin sekä paikalliselle yhteisölle. Kunniakirja luovutetaan huomisiltana.
Koko juttu on Keskilaaksossa 8.11.

Viikon kysymys

Oletko leudon talven kannattaja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...