0

Ankkapurhan kulttuuripuistoa ideoidaan asuntomessujen oheiskohteeksi

Ensi kesänä järjestettävät asuntomessut vaikuttavat positiivisesti koko Kouvolaan. Matkailijoiden määrä kasvaa ja heitä kiinnostaa mitä muita kohteita Kouvolassa on tarjolla Korian messualueen lisäksi. Asuntomessujen oheiskohteet tarjoavat oivan tilaisuuden tuoda esiin kuinka paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa Kouvolassa on.

Ankkapurhan kulttuuripuisto on yksi asuntomessujen oheiskohteista. Kohde tarjoaa tapahtumia päivittäin asuntomessujen ajan. Alueella voi muun muassa testata maastopyöräilyä, kuulla historiasta opastetuilla kierroksilla, tutustua Alvar Aallon suunnittelemaan asuinalueeseen ja nauttia Makasiinikahvilan maukkaista antimista.

Ankkapurhan kulttuuripuisto tarjoaa mahdollisuuden muillekin toimijoille osallistua oheiskohteen tapahtumien ja palveluiden järjestämiseen.

– Kulttuuripuiston alueella on hyvin tilaa pistää pystyyn vaikkapa pieni pop-up-tyyppinen myymälä, jossa myydään paikallisten taiteilijoiden ja käsityöläisten tuotteita, kertoo Anjalan kartanon uusi aika -kehittämishankkeen työntekijä Noora Mäkiranta.

Asuntomessujen oheiskohteen ideointitilaisuus järjestetään tiistaina 13.11. kello 17.30 Nuorisokeskus Anjalassa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään etenkin ohjelmaa, myyntipisteitä tai muuta mukavaa asuntomessujen aikaan. Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin oheiskohteen järjestelyistä.

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 9.11. osoitteeseen noora.makiranta@ankkapurha.fi.

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä