0

Musiikki tahdittaa seurakuntavaalien ennakkoäänestystä Myllykoskella ja Kaipiaisissa

Kouvolassa marraskuun seurakuntavaalit näkyvät ympäri kaupunkia erityisesti ennakkoäänestysviikolla. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään 6.-10. marraskuuta. Vaalipäivä on sunnuntai 18. marraskuuta. Kouvolassa vaalikoneeseen vastasi 94 ehdokasta, vastausprosentti oli 75.

Anjalankosken seurakunnassa ennakkoon äänestäminen sujuu seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä. Tiistaina 6.11. Elomaan talossa Kaipiaisissa voi äänestää kello 16-18, ja jäädä sen jälkeen viettämään Käsitöiden ja musiikin iltaa. Valloittavat äänet –konsertti kuullaan Myllykosken seuratalossa torstaina 8.11. kello 18. Esiintymässä ovat Anjalan likat, Ari Klem, Myllykosken kirkkokuoro, Kymen Laulu ja House band. Ennakkoäänestys seuratalossa on avoinna klo 17–19.30.

Kouvolan seurakuntien yhteinen ennakkoäänestys järjestetään Prismassa perjantaina 9.11. kello 10–18 ja kauppakeskus Veturissa lauantaina 10.11. kello 10–18. Prisman ennakkoäänestyspiste löytyy kassojen ja Alkon välistä.
Veturin ennakkoäänestyksen yhteydessä 10.11. järjestetään Kouvolan seurakuntien vaalipaneeli klo 11 kauppakeskuksen ensimmäisen kerroksen tapahtumalavalla. Lisäksi seurakunnat tarjoavat 500 ensimmäiselle äänestäjälle vaalikahvit. Ennakkoäänestyspiste löytyy Veturin toisesta kerroksesta lasten leikkipaikan vierestä.

Kouvolan seurakunnista 94 ehdokasta vastasi vaalikoneeseen 19.10. mennessä. Kouvolassa on 125 ehdokasta, joten vaalikoneen vastausprosentti on 75. Seurakuntavaalien vaalikone avautui 8.10. äänestäjille. Valtakunnallinen vaalikone on käytössä nyt kolmatta kertaa seurakuntavaaleissa.

Vaalikoneessa äänestäjä voi tutustua kotiseurakuntansa ehdokkaiden mielipiteisiin ja testata, miten omat näkemykset sopivat yhteen vaalikoneeseen vastanneiden ehdokkaiden kanssa. Kysymykset käsittelevät ajankohtaisia asioita liittyen luottamushenkilön tehtäviin, arvoihin ja kirkon suuntaan. Vaalikoneen voi täyttää osoitteessa http://www.seurakuntavaalit.fi/vaalikone.

Ehdokkaat, ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat Kouvolassa löytyvät verkosta:
www.kouvolanseurakunnat.fi/seurakuntavaalit ja www.seurakuntavaalit.fi.
Kouvolan rovastikunnan seurakuntalehti Risteyksen vaalinumero ilmestyy 31.10. ja jaetaan kaikkiin ilmaisjakelun salliviin kotitalouksiin Kouvolassa ja Iitissä.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...