0

Joel Naukkarisen soututekniikka paremmaksi saksalaisopein – kansainvälisiin huippuvalmentajiin lukeutuva Marc-Oliver Klages vieraili Ummeljoella ja Myllykoskella

Kymijoen sankassa lokakuisessa sumussa, joka ei ole vielä hälventynyt puoliltapäivinkään, kuuluu tiukkoja ohjeita englanniksi. Mukaan putkahtaa aina välillä joitain sanoja saksaksikin – tai ainakin toimittaja on niin kuuleviaan. Ollaan Myllykosken vesistökeskuksen lähettyvillä ison virran laineilla.
Soudun kansainvälisiin huippuvalmentajiin lukeutuva Marc-Oliver Klages huutaa neuvoja Joel Naukkariselle, joka pyrkii mahdollisimman hyvään tekniikkaan. MOK-lempinimen omaava Klages on moottoriveneessä, jota ohjaa taidokkaasti hänen Susanna-vaimonsa. Toimittajakin on mukana veneen keulassa ja aina välillä MOKin videoinnin tiellä.
Ummeljoella ja Myllykosken vesistökeskuksessa valmentaja ja valmennettava sekä MOKin Susanna-vaimo viettivät tiiviin viisi vuorokautta kestäneen rupeaman, joka sisälsi runsaasti Joel Naukkarisen harjoittelua. Majoittuminen tapahtui soutajan synnyinkodissa Ummeljoella.
– MOK saapui lauantaina ja heti meidän piti mennä Kymelle harjoittelemaan. Koska oli jo pimeää, treeni tehtiin valonheittimien loisteessa, muistelee Joel naurahtaen.
Koko juttu on Keskilaaksossa 25.10.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...