0

Veikontie välillä Jyrkännekuja-Puutarhatie suljetaan ajoneuvoliikenteeltä maanantaina

Inkeroisissa sijaitsevan Veikkolan alueella saneerataan Jyrkännekuja ja Puutarhatie sekä Veikontie näiden katujen välillä. Kyseessä on katusaneeraus eli kadun vesihuoltotekniikka uusitaan ja samassa yhteydessä koko tie pohjataan uudestaan nykyaikaisilla murskeilla. Tie asfaltoidaan uudestaan kaivamistöitä seuraavana kesänä.

Työt Veikontien-Jyrkännekujan risteyksessä aloitetaan maanantaina 15. lokakuuta, jonka takia Veikontie joudutaan sulkemaan liikenteeltä välillä Jyrkännekuja-Puutarhatien risteys. Kevyelle liikenteelle tehdään kulku työalueen ohitse. Kiertotie on osoitettu valtatien 15 kautta. Välitonteille ajo on sallittu.

Sulkuaika tulee olemaan arviolta 15.10.-15.12.2018.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä