0

Kilometrien mittaiset autojonot valtatiellä 15

Valtatiellä 15 on Keltakankaan risteystyömaan päällystystöiden takia käytössä vain yksi kaista. Autojonot ovat olleet kilometrien mittaiset kumpaankin suuntaan alkuviikosta. Jonotusaika aika on vaihdellut ja ollut yleensä 20-30 minuuttia, mutta lähemmäs tuntiakin on tiistaina työpäivän päätteeksi istuttu autossa.

Asiasta on tiedotettu huonosti. Päällystystöitä tehdään tämän viikon ajan.

3 kommenttia aiheesta “Kilometrien mittaiset autojonot valtatiellä 15

 • 10.10.2018 at 10:19
  Permalink

  30 minuuttia ei riitä lähellekään! Tiistaina iltapäivällä kello 17 ei vielä 45 minuutin jälkeen ollut päässyt työmaan ohi. Siinä kohtaa oli luovutettava, tehtävä U-käännös ja mentävä kiertotietä.

 • 10.10.2018 at 18:26
  Permalink

  Kiitos tiedosta.

 • 10.10.2018 at 20:48
  Permalink

  Tiistai-iltana 25 minuuttia ja keskiviikkoaamuna 35 minuuttia sai jonossa seisoa. Todella huonosti tiedotettu asiasta. Kouvolasta Kotkaan tulevat opiskelijat ja opettajat myöhästyvät tunneilta tietyön takia. Miksi ei voinut olla ohjausta Nesteeltä Myllykosken läpi Inkeroisiin? Itse kuulin koko tietyöstä tiistaina, kun jonossa seisoin ja ihmettelin miksi täällä jonotetaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä