0

Keskilaaksolle oma maksuton sovellus

Keskilaakso on julkaissut oman mobiilisovelluksen kännyköille ja tableteille. Sovellus helpottaa erityisesti paikallislehden tuoreimpien verkkouutisten ja näköislehden lukemista.

– Paikallisia uutissisältöjä kulutetaan yhä enemmän myös kännyköillä ja tableteilla. Sovelluksen avulla pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen palvellaksemme lukijoitamme entistä paremmin, perustelee ESV-Paikallismediat Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Viveka Krokfors.

Ilmainen sovellus ladataan puhelimen tai tabletin sovelluskaupasta. Krokfors painottaa, että sovellusta käyttääkseen ei tarvitse olla Keskilaakson tilaaja. Sovelluksen käyttäminen on siis maksutonta.

– Pääsy juttuihin sovelluksessa toimii samaan tapaan kuin verkkosivuilla, mutta entistäkin nopeammin. Ainoa poikkeus on näköislehti, jonka lukemiseen tarvitsee voimassa olevan digitilauksen, kuten verkkosivujenkin kautta luettuna.

Päätoimittaja Stiina Kokkonen toivoo, että sovellus kiinnostaisi eteläisen Kouvolan alueen asioita seuraavia.

– Keskilaaksolla on verkon käyttäjiä jo mukavasti ja uuden palvelun toivotaan tuovan lisää lukijoita lehden pariin. Ja meidän lehden tekijöiden pitää tietysti tehdä entistä mielenkiintoisempaa sisältöä verkkoon ja printtilehteen.

Keskilaakson mobiilisovellus toimii iOS:n ja Androidin käyttöjärjestelmissä. Sen voi ladata joko iOS:n App Store-kaupasta tai Androidin Google Play -kaupasta. Sovellus löytyy hakusanalla Keskilaakso.

Kun sovellus on latautunut laitteeseen, se on valmis käytettäväksi. Digitilaajat voivat kirjautua sovelluksessa sisään samoilla tunnuksillaan, joilla ovat lukeneet näköislehteä verkkosivujenkin kautta. Tämän jälkeen tilaajien käytössä ovat verkkouutisten lisäksi tuorein näköislehti ja näköislehtiarkisto vuoden 2015 alkupuolelle saakka.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä