0

Kantria ja kahisevaa -kiertue Lukkarin maatilalla Osta tilalta -päivänä

Nosteessa oleva Dark Ride Brothers -yhtye sekä KaakonKantri-viestintähanke jatkavat yhteistä Country&Cash (Kantria ja kahisevaa) -kiertuettaan Kymenlaaksossa Osta tilalta -päivänä lauantaina 15. syyskuuta. Kiertueen ideana on tarjoilla rahoitustietoa yrittäjille, yhdistyksille ja kaikille kiinnostuneille reippaan akustisen musiikin siivittämänä.

KaakonKantrin infoteltassa on tavattavissa asiantuntijoita Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta sekä paikallisista Leader-ryhmistä. Tarjolla on tietoa yritys- ja hankerahoituksesta sekä Kaakkois-Suomessa jo toteutetuista hankkeista. Leikkimieliseen tietokisaan osallistumalla voi voittaa stetsonin täydeltä karkkia.

Country&Cash –kiertueen toinen Osta tilalta -päivän kohde on Lukkarin maatila Myllykoskella. Kiertue vierailee Lukkarin maatilalla kello 14-16. Maatilalla vietetään Osta tilalta -päivää kello 12-16.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...