0

Myllykosken entistä tehdasta kunnostetaan tuleville vuokralaisille

Myllykosken entisellä paperitehtaalla ovat käynnistyneet kunnostustyöt, jotka kestävät syksyn ja talven ajan.
– Keskitymme aluksi isoihin hallitiloihin, joissa tehdään välttämättömiä remonttitöitä. Tilat pitää saada ensi kesäksi sellaiseen kuntoon, jotta tuleville vuokralaisille taataan edellytykset toimia, painottaa Redeve Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Lahtinen.
– Kunnostustyöt käsittävät muun muassa yleissähköistyksen ja -valaistuksen sekä vesikaton ja lattioiden korjaukset, selvittää Lahtinen ja tähdentää, että tässä vaiheessa keskitytään nimenomaan tilojen vuokraamiseen eikä myyntiin.
Entisen tehtaan tilat ovat herättäneet jo runsaasti kiinnostusta.
– Emme ole tehneet vielä markkinointitoimenpiteitä, sillä haluamme paikat ensin kuntoon. Neuvotteluja vuokraussopimuksista on jo käynnissä, ja sopimuksiakin syntyy varmaan syksyn aikana. Tiedusteluja on tullut viikoittain. Mukana on kirjava joukko isoja ja pieniä kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä. Mukana on muun muassa teollisia toimijoita sekä teknologia- ja kiertotalousyrityksiä. Eniten kyselyjä taitaa olla kiertotalouspuolelta. Tilat soveltuisivat hyvin myös esimerkiksi datacenterille, arvioi Lahtinen.
Koko juttu on Keskilaaksossa 7.9.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...