0

FC Pakarat ja Hutikat perinteisessä pallopelissä

Perinteinen FC Pakaroiden ja Hutikoiden jalkapallopeli pelattiin 30. elokuuta. Ottelu päättyi ”jatkoajalla” 9-5.

Ensimmäisellä puoliajalla pojat johtivat ja näyttivät taitojaan vuosien takaa. Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa päti tässäkin. Tytöt saivat itsevarmuutta toiselle puoliajalle ja verkko soi toisessakin päässä. Hitaan lämpenemisen takia mentiin jatkoajalle, jossa FC Pakarat pääsivät vauhtiin ja voitti HerrasmiesHutikat. Liekö kohteliaisuudesta, peli helpottui loppua kohden.

Tunnelma oli iloisen lämminhenkinen ja leikkisä. Kiitos halauksin ja toivotaan uutta kohtaamista jatkossakin.

– FC Pakarat suuntaa kuun lopulla Unelma Cuppiin Vantaalle. Linja-autoon mahtuu kannattajiakin. Ja jos joku kiinnostuu jalkapalloilusta, on sydämellisesti tervetullut joukkoomme, sanoo FC Pakaroiden puheenjohtaja Sarianne Auvinen.

Viikon kysymys

Säilötkö syksyn satoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä