0

Inkeroisten Kartonkitehtaan laajennettu arkittamo tuotantokäytössä – vihkimistilaisuus pidettiin tänään

Stora Enson investointityöt Inkeroisten Kartonkitehtaan arkituskapasiteetin lisäämiseksi ja arkituksen kustannustehokkuuden parantamiseksi ovat valmistuneet ja uusi laajennettu arkittamo on tuotantokäytössä. Laajennuksen vihkiäiset pidettiin tänään.
– Investointityöt sujuivat aikataulussa ja turvallisesti, kertoi tehtaanjohtaja Antti Veitola.
– Uudet laitteet otettiin vaiheittain käyttöön kevään ja kesän aikana, viimeisimpänä uusi arkkileikkuri, joka otettiin tuotannolliseen käyttöön heinäkuun alussa, selvitti Veitola.
Noin 9 miljoonan euron investointi sisältää arkittamon laajennuksen, uuden arkkileikkurin oheislaitteineen sekä rullan- ja hylsynkäsittelyn automatisoinnin. Investointi nostaa tehtaan vuosittaista arkituskapasiteettia 35000 tonnilla. Muutos lisää jälkikäsittelyn automaatiota, tuo uusia työtapoja ja tehostaa tiimityöskentelyä.
Vihkiäistilaisuuden avasivat eläkkeelle pian siirtyvä aiempi Inkeroisten Kartonkitehtaan johtaja Taisto Nevalainen ja nykyinen johtaja Antti Veitola.
Vihkiäispuheen piti Stora Enson kuluttajapakkauskartongit-divisioonan tehdastoiminnoista vastaava johtaja Gert Larsson. Investointitöiden etenemisestä ja arkittamon toiminnasta kertoi jälkikäsittelyn käyttöpäällikkö Anne Ruohoniemi.
Investointi päätettiin tehdä, koska Inkeroisten Kartonkitehtaan kartonkikoneen kapasiteetti on kasvanut ja arkituskapasiteetin tarve lisääntynyt. Investoinnin jälkeen Inkeroisten Kartonkitehtaalla on 5 arkkileikkuria.
Investointitöihin osallistui noin 200 ulkopuolista työntekijää. Työt sujuivat aikataulussa.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...