0

Aluetoimikuntiin seitsemän jäsentä

Kouvolan kaupungin tulevaisuusjaosto valitsi ehdokkaat syksyllä käynnistyviin Anjalankosken ja Valkealan aluetoimikuntiin. Aluetoimikunnat edistävät alueen kehittämistä ja asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Päätöksen jäsenten valinnasta tekee kaupunginvaltuusto 10.9.

Jäsenehdokkaita Anjalankosken ja Valkealan aluetoimikuntiin haettiin ajalla 4.7.-9.8. Hakemuksia saapui yhteensä 40. Tulevaisuusjaosto päätti kokouksessaan 23.8. esittää sekä Anjalankosken että Valkealan aluetoimikuntiin valittavaksi seitsemän jäsentä ja seitsemän varajäsentä. Jäsenvalinnoissa otettiin huomioon tasa-arvolain vaatimukset, alueellinen edustavuus ja ehdokkaiden ilmoittamat osaamisalueet.

Tulevaisuusjaoston esitys on seuraava:

Anjalankosken aluetoimikunta

Jäsen Varajäsen
Relander Camilla Haikara Pirkko
Auvinen Sarianne Frimodig Minna
Porkka Elina Jussila Tarja
Nurmilaukas Susanna Peltola Anna
Pöyhönen Antero Tapola Jussi
Tyyskä Vesa Karnaattu Joni
Salin Pentti Kivi Jaakko

Puheenjohtajaksi esitetään Elina Porkkaa ja varapuheenjohtajaksi Susanna Nurmilaukasta.

Valkealan aluetoimikunta

Jäsen Varajäsen
Pasanen Tuula Häll Monika
Kalliomäki Suvi Villikka Marja-Liisa
Hänninen Marika Salenius-Niininen Anni
Reunanen Petri Rämä Juha
Ranta Sami Sutela Abraham
Peräkylä Tuomas Lantta Mikko
Kerttula Kimmo Kouvonen Keijo

Puheenjohtajaksi esitetään Petri Reunasta ja varapuheenjohtajaksi Kimmo Kerttulaa.

Aluekehittäminen on kouvolalaisten yhteinen asia. Sillä edistetään kansalaiskunnan ja hyvän me-hengen vahvistumista, asukkaiden voimavaroja, rohkeita kokeiluja ja uusien liiketoimintakonseptien syntymistä. Kaikkien kaupunkilaisten ideoita ja kehittämispanosta tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...