0

Mauri Karvonen kertoo aavekartanoista tiistaina Anjalassa

Historioitsija Mauri Karvonen on tehnyt toisen osan kirjaan ”Aavetaloja ja ihmiskohtaloita 2 – hyytävä matka Suomen historiaan jatkuu”. Kirjassa esitellään myös Anjalan kartano. Karvonen kertoo Anjalan kartanossa luennollaan tiistaina 28. elokuuta kartanoissa kohtaamistaan tarinoista ja kenties myös selvittämättömistä tapahtumista.

Ilta jatkuu Ankkapurhan kummituskävelyllä. Anjalan kartanosta ja sen asukkaista on pitkään kerrottu mielenkiintoisia tarinoita. Kävelykierroksella tutustutaan alueeseen, sen historiaan ja kuullaan tarinoita kummituksista ja selittämättömistä asioista. Kävelykierroksella on kulkua hiekkatiellä mutta myös kivisillä metsäpoluilla.

Aavetaloja ja ihmiskohtaloita -luento tiistaina 28. elokuu kello 18.00-19.30. Osallistumismaksu: 10 euroa, maksu Makasiinikahvilaan.
Ankkapurhan kummituskävelyllä tiistaina 28. elokuu kello 20.00-21.30. Osallistumismaksu: aikuiset 5 euroa, lapset alle 15 vuotta maksutta, maksu Makasiinikahvilaan.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä