0

Enäjärventie edelleen syyskuussa suljettuna

Maantie 375 (Enäjärventie) on edelleen syyskuussa suljettu yleiseltä liikenteeltä Enäjärven ja Rajahongantien risteyksen välillä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen järjestämä, elokuussa toisen asteen opiskelijoille käyttöön otettu kutsutaksi jatkaa toimintaansa välillä Enäjärvi – Kaipiainen, kun linja-autot eivät maantien 375 parantamistöistä johtuen liikennöi Enäjärven ja Hirvelän välillä.

Kaipiaisista pääsee bussilla vakiovuorolla kello 7.20 Utin kautta Kouvolan keskustaan. Matkakeskukseen bussi saapuu kello 7.50. Iltapäivällä pääsee takaisin kello 16.00 Kouvolan matkakeskuksesta lähtevällä vakiovuorolla, joka on Kaipiaisissa kello 16.25.

Kouvolan kaupunki järjestää koululaisten lakisääteiset kuljetukset takseilla sillä ajalla, kun linja-autot eivät kulje reitillä Saaramaa – Enäjärvi – Saittara.

Liikennejärjestelyiden ajankohtaiset tiedot ja liikenteelle avaamisen aikataulut löytyvät urakan verkkosivulta www.ncc.fi/mt375. Hankkeen käytössä on myös WhatsApp-ryhmä, johon liittymisohjeet löydät verkkosivuilta.

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä