0

Uusi verkkokirjasto syyskuussa

Kymenlaakson Kyyti-kirjastot – Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti – julkistavat uuden verkkokirjaston Kyyti-Finnan 3. syyskuuta. Verkkokirjasto on käytettävyydeltään parempi, nopeampi sekä mahdollistaa jatkossa lisäpalvelujen tarjoamisen.

Kyyti-Finnaan siirtymisessä asiakkaiden kirjastokortit, tunnusluvut, lainat ja varaukset pysyvät ennallaan eivätkä vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Sen sijaan vanhaan verkkokirjastoon tehdyt omat listat eivät siirry suoraan Kyyti-Finnaan, mutta ne voi itse siirtää Kyyti-Finnassa olevilla ohjeilla.

Kyyti-Finnassa voi totuttuun tapaan tehdä tiedonhakuja, uusia lainoja ja tehdä varauksia. Sivustolla on kaikkien kirjastojen yhteystiedot ja tapahtumat sekä lukuvinkkejä ja aineistoesittelyitä. Verkkokirjaston toimintoja ja sisältöjä kehitetään jatkuvasti.

Kyyti-kirjastojen uusi verkkokirjasto on osa Finna-kokonaisuutta, johon voi tutustua osoitteessa finna.fi. Finnassa on mukana yli sata arkistoa, museota ja kirjastoa. Finna on valtakunnallinen, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokirjasto, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto.

Kyyti-Finnan osoite on https://kyyti.finna.fi.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...