0

Veikontien, Puutarhatien ja Jyrkännekujan saneeraus alkaa viikolla 35

Kouvolan kaupungin yhdyskuntatekniikka ja Kymen Vesi Oy saneeravat Veikontien, Puutarhatien ja Jyrkännekujan Inkeroisissa. Saneeraus alkaa 2018 viikolla 35 ja päättyy asfaltointiin ja viimeistelytöihin kesällä 2019. Lisäksi urakassa saneerataan Kymentien osuus Myllykoskella. Kymentien saneeraus alkaa kesällä 2019 ja viimeistelyt ja asfaltointi seuraavat kesällä 2020. Alueen asukkaille järjestetään asukasinfo ennen töiden aloittamista keväällä 2019.

Saneerauksessa uusitaan katurakenteet, vesihuoltoon liittyvät vesijohdot, viemärit ja sadevesiviemärit, uudistetaan katuvalaistusta sekä sähköverkkoa.

Hankkeen pääurakoitsijana toimii NCC Suomi Oy.

Rakennuttajat Kouvolan kaupunki ja Kymen Vesi Oy sekä pääurakoitsija NCC Suomi Oy pyytävät alueen kadunkäyttäjiä ja kevyen liikenteen kulkijoita huomioimaan työmaa-alueella työskentelevät työntekijät ja työkoneet sekä kehottavat kulkijoita varovaisuuteen alueella.

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä