0

Tammikuussa aloittavasta sote-kuntayhtymästä Kymsote

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean yhtymäkokous on 14.8. hyväksynyt 1.1.2019 aloittavan laajennetun kuntayhtymän oheisnimen. Virallisen Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä -nimen rinnalla ja päivittäiskäytössä laajasti tullaan käyttämään nimeä Kymsote.

Kymenlaakson uudelle sote-kuntayhtymälle haettiin kevään ja alkukesän ajan lyhyttä ja helppokäyttöistä nimeä nimenomaan päivittäiskäyttöön. Nimeä on ideoitu erilaisissa kokoonpanoissa, ja lopuksi omissa kyselyissään mielipiteensä antoivat ensin kuntayhtymävalmistelun poliittinen ohjausryhmä toukokuun lopussa ja viimeisemmäksi kesäkuun alussa kuntien ja kuntayhtymän henkilöstö.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...