0

Inkeroisten palokuntajuhlat ovat olleet pitkään loppukesän merkkitapaus

Inkeroisissa on jo vuosikausia järjestetty elokuun lopussa palokuntajuhlat. Millaisia muistoja sinulla on niistä? Onko jokin yksittäinen juhla jäänyt erityisesti mieleesi ja miksi? Kuka muusikko tai mikä yhtye on ollut palokuntajuhlien paras esiintyjä. Kerro muistoistasi!
Oheinen kuva on vuoden 1974 palokuntajuhlilta, jolloin samalla juhlittiin 80-vuotiasta Inkeroisten VPK:ta. Esiintyjänä oli tuolloin Jukka Kuoppamäki Castanja-yhtyeensä kanssa

Kommentteja aiheesta “Inkeroisten palokuntajuhlat ovat olleet pitkään loppukesän merkkitapaus

  • 15.8.2018 at 15:21
    Permalink

    Kaverini isä oli Myllykosken TPK:n kalustonhoitaja ja pääsimme kaverini kanssa muutaman kerran siihen hälytysajoon Tampellasta Lauttarantaan. Ja kyyti oli Myllykosken TPK:n avoimella Thames paloautolla. Todella mieleenpainuvia kokemuksia mennä pillit ulvoen pitkässä letkassa läpi Inkeroisten. Ja sitten aina se kaikkien palokuntien yhteinen suihkunäytös.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä