0

Paikallisliikenne ihan sekaisin

Voisiko hieman kysellä Kouvolan kaupungilta ja bussiyhtiöiltä, että mikä bussiliikenteessä on kesän alun muutoksista lähtien mättänyt? Tilanne pahentui entisestään, kun uudet aikataulut astuivat voimaan koulujen alkaessa 9.8.

Tässä muutama ”erikoisuus”:
Vuorot lähtevät pysäkeiltä liian aikaisin. Esimerkiksi linjalle 11 on maanantaina lähdetty jopa kymmenen minuuttia liian aikaisin.
Ennalta suunnitellut vaihtomarginaalit eivät toimi ja matkustajat jäävät kyydistä. Esimerkiksi Voikkaan vuorot eivät odota Anjalan vuoroja, vaikka niin pitäisi ajosuunnitelmataulukon mukaan olla.
Linjakilvet ovat pimeinä. Moneen suuntaan ajetaan ilman numeroa tai ”Ei linjalla” -tekstillä tai ne ovat täynnä virheitä. Esimerkiksi Utin kautta Sippolaan ajetaan täysin väärällä numeroa ”määränpään” ollessa kilven mukaan Kouvola.
Pysäkkiaikataulut ovat vanhentuneita myös tärkeimmillä pysäkeillä kuten Matkakeskus, Myllykosken linja-autoasema ja Inkeroisten tori eivätkä sähköiset näytöt näytä yhtään mitään.
Aikatauluja muutettiin rankalla kädellä heti uuden aikataulukauden ensimmäisenä päivinä eli aikatauluvihkoset tulivat monelta osin turhiksi.

Osoitteesta www.palautekouvola.fi löytyy lisää erikoisuuksia ja ongelmia.

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä