0

Kotkan-radan henkilöjunaliikenne korvataan busseilla kahden viikon ajan elokuussa

Ratatyöt keskeyttävät Kouvolan ja Kotkan välisen rataosuuden henkilöliikenteen kahdeksi viikoksi elokuussa. Rakentamisen vaatimien maansiirtojen mahdollistamiseksi Kotkan Hovinsaaren ratapihalla on henkilöliikennettä koskeva totaalikatko 5.8.2018 kello 20.00–19.8.2018 kello 24.00. Tuona aikana vain tavaraliikenne pääsee kulkemaan ratapihan poikki. Henkilöliikenne korvataan tämän vuoksi Kotkan ja Kouvolan välisellä rataosuudella bussikuljetuksin.
Kotkan-radan parantaminen jatkuu aina vuoden 2019 loppuun asti ja onkin jo nähtävissä, että vastaavanlaisia poikkeusliikennejärjestelyitä joudutaan luultavasti tekemään myös loppukesästä 2019. Rakentamisaikatauluissa on molempina kesinä otettu huomioon muun muassa Meripäivien ajankohdat.

Viikon kysymys

Kutsuuko sohva ja MM-hiihdot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...