0

Opiston esite jakoon ensi viikolla

Kymenlaakson Opiston ja Kouvolan kansalaisopiston yhteinen opinto-opas jaetaan kaikkiin Kouvolan talouksiin viikolla 31. Samassa opinto-oppaassa on molempien opistojen opetustarjonta. Molempiin opistoihin on oma ilmoittautuminen.

Kymenlaakson Opiston kansalaisopistossa on tänä vuonna tarjontaa hieman lisätty. Esimerkiksi joogaajilla on mahdollisuus opiskella alaa nyt Myllykoskella, Inkeroisissa tai Sippolassa. Myllykoskella voit valita joko naisten ryhmän tai äijäjoogaa. Pilatesta pääsee aloittamaan tai jatkamaan Inkeroisissa.

Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut elokuvakerho Anjalankosken opistokino tarjoaa laadukkaan kattauksen elokuvia, joita et muuten tulisi katsoneeksi. Paikkana on opiston juhlasali Inkeroisissa, jonne mahtuvat hyvin mukaan myös uudet kerholaiset.

Valokuvaharrastajille on luvassa syyslukukaudella digijärjestelmäkamera haltuun -kurssi ja kevätpuolella voi opetella kuvankäsittelyohjelman käyttöä.

Kieliopinnot voi alkeista aloittaa venäjän, espanjan tai viron kielissä. Kädentaitoja voi monipuolisesti harjoittaa muun muassa keramiikassa, käsitöissä tai askartelemalla vaikka jouluksi himmeli tai tonttuovi.

Ilmoittautuminen Kymenlaakson Opistoon alkaa 1.8. kello 8.00 sähköisesti. Kouvolan kansalaisopiston ilmoittautuminen alkaa 13.8. kello 10.00. Molempiin opistoihin voi ilmoittautua pitkin lukuvuotta, mikäli ryhmässä on vapaita paikkoja.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä