0

Keltakankaan mopopojat häiriköivät ja tekevät ilkivaltaa yöllä

Keltakankaalla yöllä ilkivaltaa ja tahallista meteliä viritetyillä mopoilla tekevät pojat täytyy saada vastuuseen. Ihmiset heräävät meteliin lähes joka yö ja aina saa olla pelkäämässä, että mitä nyt on hajotettu.

Edes paikalla useasti käyneet poliisit eivät saa kyseisiä mopoilijoita kuriin.

Olisiko vanhempien aika puuttua asiaan ja ottaa ne viritetyt mopot pois ja kertoa kuinka kuuluu käyttäytyä. Vastuu on vanhemmilla. Tehkää jo jotain!

Nyt riittää!

12 kommenttia aiheesta “Keltakankaan mopopojat häiriköivät ja tekevät ilkivaltaa yöllä

 • 18.7.2018 at 11:24
  Permalink

  Ovat häiriköineet jo kauan… Keulintaa ym.

 • 18.7.2018 at 16:10
  Permalink

  Äsken oli niin järjetöntä keulimista Sinikellon ovien edustalla. Tuossa on jo vaarana käydä todella pahasti. No yöllä pääsee taas kuuntelemaan järjetöntä huutelua, tavaroiden viskelyä ja tuota hermoja raastavaa mopojen vingutusta.

 • 18.7.2018 at 18:22
  Permalink

  Anteeksi, mutta elämmekö jossakin 1950-luvulla? Jos mopoilijoista olisi jatkuvaa ilkivaltahäiriötä, tai muuta, niin kyllähän siellä olisi partioita valvomassa. Meteliinkin on todella hyvä ratkaisu: korvatulpat tai ikkuna kiinni. Näin itse pääsen eroon naapurien sekä omien lapsieni mopoista.

  Tottakai nuoret mopoilijat hyödyntävät kesälomaansa ja ajelevat yömyöhään. Ja sitä paitsi, mopoikä kestää yleensä sen 1-3 vuotta. Eivät he ikuisesti mopoillaan tule ajamaan. Voin jopa väittää, että etenkin meidän vanhempien ikäluokka edustaa sitä sakkia, jotka niillä mopoilla vasta rälläsikin. Nyt valoja tauluun teille sitruunoille ja antakaa meitä nuoremman sukupolven elää, kuten he elävätkin. Menkää valittamaan ennemmin noista kaahailevista yli keski-ikäisistä autoilijoista, jonkalaisten takia, myös yksi lapsistani jäi auton alle.

  Me elämme nyt heidän aikakaudella, eivät he meidän.

  • 19.7.2018 at 07:47
   Permalink

   Eli sinun mielestäsi on oikein, että yksityistä omaisuutta tuhotaan ja että täysin tahallista mopon huudatusta joutuu kuuntelemaan keskellä yötä myös pienet lapset? Itse aikanani mopolla ajassani, ei tullut mieleenikään aiheuttaa ylimääräistä tahallista melua, saatikka virittää mopoa. Ilkivallan tekemisestä puhumattakaan. Luuletteko, että poliisilla on aikaa tulla lähes joka yö paikalle ”vain” mopopoikien takia, jotka kostaa sillä vain sen, kun on nätisti pyydetty lopettamaan se huudatus. Täällä alkaa ihmisillä olemaan hermot jo todella koetuksella.

 • 19.7.2018 at 09:16
  Permalink

  Ai niinkö asiat on, että muiden on kärsittävä ja nuoret saavat elää kuin elo pellossa? Ihanaa tämä vapaa kasvatus? Ennen lapsilla ja nuorilla oli rajat ja he saivat rakkautta. Nykyään tuntuu, että mikään ei ole pyhää eikä mikään kosketa. Toisten huomioon ottaminen pitäisi olla jo kotoa opittua. On myös nuoria, jotka osaavat kyseiset taidot. Siis vanhemmat katse sinne peiliin! Aikanaan tekin olette vanhoja ja haluatte nukkua yönne rauhassa.

  • 19.7.2018 at 11:14
   Permalink

   Asukas kyliltä, miä olen sinun kanssasi ihan samaa mieltä!

 • 20.7.2018 at 10:52
  Permalink

  Suomalainen kesäyö on sellainen, että se pitää kokea hiljaisuudessa ja rauhanomaisin mielin. Itse kasvatin mopopojan 1970-luvulla, jolloin ei häiriköity öisin, koska oltiin väsyksissä päivän töistä. Nuorille oli tarjolla monenlaista ansiotyötä ja vanhemmat ohjasivat lapsiaan kohtaamaan elämän kovuuden jo varhaisessa iässä.

  Kuuntelen nykypoikien (tyttöjä huomattava osa) pörräämistä lähipuistossa. Jostain syystä juuri leikkipuisto vetää entiset lapset takaisin telineille. Lapsuus on ohi ja aikuisuus häämöttää jossain kaukana vastuullisuuden kynnyksen takana. Tämä ikäkausi on nykyisin hyvin vaarallinen.

  • 21.7.2018 at 12:28
   Permalink

   Suurena moottoriurheilun ystävänä rakastan voiman ääntä, mutta sitä en ymmärrä, jos alitehoisesta moposta otetaan äänenvaimennin pois ja sitä tarvitsee huudattamalla huudattaa keskellä yötä jossain kaupan pihalla. Saman olen pistänyt merkille, että kummasti leikityttää vielä mopoiässä. Ei olisi tullut itselleni mielleenkään mennä 15-kesäisenä särkemään pikku lasten leikkipaikkoja (missä kenties itsekin on saanut leikkiä), saatikka kuseksimaan tai räkimään liukumäkeen tai rikkomaan sinne lasipulloja tai heittelemään tupakan tumppeja. Keltakankaan kiipeilytelineen päälle väännetty joskus myös p@sk@t (liekkö äiti käynyt vielä pyyhkimässä), kyllä on sitten mukava mennä lapsukaisten kanssa leikkimään. Takaan että jos rysän päältä tapaan ko. puuhista, niin leikkipaikka tulee nuoltua puhtaaksi tekijän toimesta ja huolella.

 • 22.7.2018 at 22:39
  Permalink

  Mopon kilvistä saa omistajan selville, soitto vanhemmille, että hakee jälkipolven kotiin kasvamaan.

 • 24.7.2018 at 17:42
  Permalink

  Jospa menisitte juttelemaan asiasta näille mopoilijoille sen sijaan, että pahoitatte mielenne täällä keskustelupalstalla? Jos ei keskustelu heidän kanssaan auta, niin sitten toinen kierros mopoilijoiden vanhempien kanssa. Tämän asian te kyllä tiedätte kertomattakin, mutta uskallusta toisen ihmisen kohtaamiseen teiltä valitettavasti puuttuu…

  • 24.7.2018 at 19:29
   Permalink

   Meinaatko oikeasti, ettei niille mopopojille ole asiasta sanottu ja useampaan otteeseen? Mopopoikien suusta tulee silkkaa kettuilua ja se asiaan puuttuminen kostetaan huudattamalla mopoja kahta kauheammin, ihan vain ärsyttämismielessä. Ja eiköhän ne poliisit ole hoitanut sen vanhemmille juttelemisen, eipä vain tunnu auttavan…

 • 26.7.2018 at 14:45
  Permalink

  Kyllä on ongelma, että Mylsällä mopoillaan ilman järkeä. Itse näin Koivusaareen maauimalan vieressä, kun häirittiin uimareita.

  Voi mopolla ajaa siellä missä ei ole ihmisiä. Toinen ongelma, on kun Mylsällä on Jonneille myyty elokuvarenkaita. Äänestä päättelin, kun yöllä ne vinkuu ihan kinu Hollywoodissa.

  Poliisi on voimaton…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...