0

Setelitalletukset mahdollistava Ottoplus.-automaatti Inkeroisiin

– Tällä viikolla Inkeroisiin asennetaan uusi setelitalletukset mahdollistava Ottoplus.-automaatti. Vanhan mallinen automaatti poistetaan käytöstä Päätieltä, kertoo Automatia Pankkiautomaatit Oy:n käteispalvelujen johtaja Harri Pennanen.

Uusi automaatti sijoitetaan Jokipellontielle R-kioskin ja Kukkalinjan väliseen seinään, missä ennenkin on ollut nostoautomaatti.

Pennanen kertoo, että käteisen käyttö ja suosio on ollut viime aikoina selkeässä laskussa, mutta automaatteihin tehtävät talletukset ovat edelleen kasvussa.

– Sekä yrittäjien että yksityisasiakkaiden talletukset automaateilla lisääntyvät, vaikka käteisen nostaminen ja käyttäminen maksamiseen on vähentynyt jo pitkään. Kyse on käyttäytymisen muutoksesta ja talletusten siirtymisestä automaateille: Ihmiset tallettavat saamansa käteisen nopeasti ja kätevästi talletusautomaatilla, sen sijaan että maksaisivat sillä pikku hiljaa ostoksiaan tai veisivät sen konttoriin.

OttoPlus-automaatista voi nostaa käteistä aivan kuten muistakin Otto-automaateista.

– OttoPlus-automaatti on palveluiltaan muutenkin kuin Otto-automaatti, mutta lisäksi sillä onnistuu setelien talletus. TalletusOtto-automaatilla voi käteisen nostamisen lisäksi tallettaa paitsi seteleitä, myös kolikoita, kertoo Pennanen.

TalletusOtto-automaattien talletuspalvelu ja OttoPlus-automaattien setelien talletuspalvelu toimii OP Ryhmän, Nordea Pankin, Danske Bankin sekä POP Pankkien, Säästöpankkien, Oma Säästöpankin ja Aktia Pankin korteilla. Talletuspalvelut tarjotaan automaateilla näiden pankkien kaikilla korteilla, joissa on debit-ominaisuus, myös esimerkiksi Visa Electron -korteilla. Talletus ei ole mahdollista luottokortilla eikä yhdistelmäkortin credit-valinnalla.

Viikon kysymys

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä