0

Markku Pakkasesta liikenne- ja viestintävaliokunnan varapuheenjohtaja

Kansanedustaja Hanna Kosonen valittiin keskustan eduskuntaryhmän kokouksessa ryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Paikka vapautui Euroopan parlamenttiin siirtyvältä Mirja Vehkaperältä.

Keskustan eduskuntaryhmä teki kokouksessaan myös useita valiokuntapaikkasiirtoja Mirja Vehkaperältä vapautuville paikoille. Vehkaperä on toiminut eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan varapuheenjohtajana, joka paikka on mandatoitu keskustan eduskuntaryhmälle vaalikauden alussa.

Tehtävään valittiin ryhmäkokouksessa liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsenistä kansanedustaja Markku Pakkanen. Pakkanen on toiminut eduskunnan liikennevaliokunnan jäsenenä sekä kuluneen vaalikauden että edellisen eduskuntakautensa. Liikenne- ja viestintävaliokuntaan valittiin Vehkaperältä vapautuvalle valiokunnan jäsenen paikalle Olavi Ala-Nissilä Loimaalta.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...